Een lokale makelaar die grenzen verlegt

Voldoet je woning niet meer aan je huidige wensen? Of is het gewoon tijd voor iets nieuws? Kom praten met één van onze collega’s. Wij verkopen jouw woning tegen de best mogelijke prijs. Tegelijk zoeken we samen naar oplossingen om zorgenvrij te switchen naar je nieuwe woning. Verwacht niets minder dan een grensverleggende service waarbij aan alles werd gedacht.
Contacteer ons

Cijfers die kunnen tellen

281
panden actief
2459
tevreden klanten sinds 1997
76
verkocht binnen 90 dagen
52
gemotiveerde adviseurs
Maak een afspraak

Een team dat voor jou door de muur gaat

Vastgoed draait niet om bakstenen, wel om mensen. Vertrouwen staat daarom in het middelpunt van alles wat we doen. Ook jouw vertrouwen willen we verdienen door een toegewijde aanpak. Informeel, open en to-the-point. Aan ons heb je een vastgoedmakelaar die nooit tegenover maar altijd naast je zit. Op die manier willen we bouwen aan een sterke persoonlijke relatie.
Ontmoet ons team

Hoe gaan we te werk? Persoonlijk, Vakkundig en Grensverleggend

Gratis schatting

Een vlotte verkoop begint bij de juiste verkoopprijs. Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor een gratis schatting. Verwacht helder advies op basis van correcte data, een bewezen methode en 25 jaar marktkennis.

Persoonlijk advies

Wat is voor jouw woning de beste verkoopstrategie? En waar wil je zelf heen zodra je pand verkocht is? Door goed naar je te luisteren, vinden we samen een oplossing op maat. Voor een vlotte verkoop én een naadloze switch.

Alles voor je geregeld

Wij zetten je pand opvallend in de markt via alle mogelijke kanalen: van sociale media tot Immoweb. Dan komt het echte werk. Plaatsbezoeken? Opvolging en administratie? Het contract? Wij regelen de hele mikmak.

De juiste verkoopprijs

Met meer dan 2.000 verkochte panden sinds 1997 hebben we de kunst van het onderhandelen perfect onder de knie. Ook voor jouw woning halen we het onderste uit de kan. Jij hoeft enkel nog breed glimlachend je krabbel te zetten.

Recent verkochte woningen

Bekijk alle verkochte panden

Maak een afspraak

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen