Over dit pand

Welkom bij Nieuwstraat 4 in Lichtervelde - een unieke en ruime locatie die voorheen diende als betoncentrale en drukkerij. Deze eigendom bestaat uit drie aaneengesloten loodsen en een voorgebouwd kantoorgebouw, wat zorgt voor een totale oppervlakte van maar liefst 717 vierkante meter.

Of u nu op zoek bent naar een grootschalige productiefaciliteit, magazijnruimte of een multifunctionele werkplek, deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bovendien is het kantoorgebouw aan de voorkant van de locatie perfect voor administratieve taken en klantontmoetingen. Het biedt voldoende ruimte voor bureaus, vergaderzalen, een kitchenette en sanitaire voorzieningen.

Met zijn strategische ligging in het hart van Lichtervelde, biedt Nieuwstraat 4 uitstekende connectiviteit met de snelwegen in de regio. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar voor uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Als u op zoek bent naar een flexibele, grootschalige bedrijfsruimte op een strategische locatie, dan is Nieuwstraat 4 in Lichtervelde de perfecte keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie en plan vandaag nog uw bezichtiging!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Algemene info

Adres:Nieuwstraat 4
Lichtervelde
Referentie:TO22553
Vraagprijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:717 m²
Perceelbreedte:15 m
Perceeldiepte:47 m
Type constructie:Beton
Gevelbreedte:10,5 m

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Dak:Plat dak
Gevel:Baksteen

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.633
Kadastrale Oppervlakte:717 m²
Voorkooprecht:Ja
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):C
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Gelijkaardige panden