Over dit pand

Welkom in de prachtige Koekelarestraat 48 in Kortemark! Deze gerenoveerde woning met loods is een waar juweeltje dat aan al je wensen voldoet. Met zijn uitgebreide faciliteiten en ruime indeling biedt dit huis het perfecte evenwicht tussen comfortabel wonen en een professionele omgeving.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een stijlvolle inkomhal met een apart toilet, waardoor privacy gegarandeerd is. De ruime leefruimte van maar liefst 46 m² biedt een open en luchtige sfeer, perfect om te ontspannen of te entertainen. De aangrenzende open keuken, afgewerkt met hoogwaardige materialen, is een droom voor elke keukenprins(es). Hier kun je culinaire meesterwerken creëren en genieten van heerlijke maaltijden met vrienden en familie.

Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een badkamer met inloopdouche voor extra gemak, een handige bureauruimte, een wasplaats en twee bergingen, waar je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. De aanwezigheid van een kelder biedt nog meer opslagmogelijkheden voor al je seizoensgebonden items.

Op de bovenverdieping tref je drie prachtige slaapkamers aan, waarvan één aansluitend op een ruime dressing. Hier kun je je kleding en accessoires netjes opbergen en je klaarmaken voor elke nieuwe dag. Daarnaast is er nog een tweede badkamer op deze verdieping, die elegant en functioneel is ingericht met een ligbad.

Maar dat is nog niet alles! Deze woning biedt ook een zolderruimte en een extra kamer die kan worden omgevormd tot een vierde slaapkamer, afhankelijk van jouw behoeften. Met deze flexibele ruimte kun je de woning aanpassen aan je groeiende gezin, gastenverblijven of hobbyruimtes creëren.

Het perceel van deze woning heeft een groot voordeel: een ruime loods(2018) van maar liefst 275 m². Deze loods biedt eindeloze mogelijkheden en is ideaal voor het combineren van werk en privé. Of je nu een ondernemer bent die extra opslagruimte nodig heeft, een hobbyist met behoefte aan een werkplaats of gewoon veel ruimte wilt voor je persoonlijke bezittingen, deze loods past perfect bij al jouw behoeften.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt het perceel ook over een ruime oprit, zodat je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt voor jou en je gasten.

Kortom, de ideale woning voor wie op zoek is naar een prachtig gerenoveerd huis met een perfecte balans tussen comfortabel wonen en een professionele omgeving. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze woning te bezichtigen. Je droomhuis wacht op jou!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Algemene info

Adres:Koekelarestraat 48
Kortemark
Referentie:TO22688
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:947 m²
Perceelbreedte:24 m
Perceeldiepte:38,2 m
Bewoonbare opp.:224 m²
Type constructie:Beton
Bouwjaar:1950
Inhoud:770 m³
Gevelbreedte:10 m

Indeling

Slaapkamers:4 (20.80 m², 17.22 m², 15.88 m², 13.28 m²)
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:46 m², Doorzonkamer
Keuken:29 m², Open keuken, Ingericht met toestellen
Kelder:6 m²
Tuin:180 m²
Tuin breedte:14 m
Tuin diepte:12,5 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:10

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:PVC, Aluminium
Dak:Zadeldak
Gevel:Baksteen
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel, Open haard, Vloerverw. gedeeltelijk, Aardgas
Isolatie:Dakisolatie
Alarm:Ja - met bewegingsensor
Internet:Ja
Rolluiken:Ja - Elektrisch met domotica
Domotica:Ja
Videofoon:Ja
277 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 962
Kadastrale benaming:Koekelarestraat 48
Kadastrale Oppervlakte:947 m²
EPC Certificaat Nr.:20230401-0002855169-RES-1
EPC Index:277,00KWh/m²/jaarC
EPC Opmaakdatum:1/04/2023
EPC Geldig tot:1/04/2033
Voorkooprecht:Neen
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):C
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Gelijkaardige panden