Dit pand werd 7 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Residentie “Ace” is een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Wenduine (De Haan). Dit kleinschalige project omvat zes ruime appartementen, allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen voor ultiem comfort en luxe.

Ruime Appartementen met Terras

De residentie biedt zowel twee- als drieslaapkamerappartementen met oppervlaktes variërend van 120 tot 155 m². Elk appartement beschikt over een royaal terras tot wel 18 m², waar u kunt genieten van de prachtige buitenomgeving.

Doordacht Ontwerp en Hoogwaardige Materialen

Elk appartement in Residentie “Ace” is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid. De keuze voor kwaliteitsvolle materialen geeft de woningen een elegant en tijdloos karakter.

Ideale Locatie

Residentie “Ace” ligt in het hart van Wenduine, op slechts 500 meter van het strand, de duinen en het bos. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en natuurbeleving. Daarnaast is er binnen het project ook aandacht besteed aan groenvoorzieningen en parkeergelegenheid. U heeft de optie om een private staanplaats en/of berging aan te kopen.

Verlaagd BTW-tarief in 2024

Profiteer nog tot eind 2024 van het verlaagde BTW-tarief van 6% bij aankoop van een appartement in Residentie “Ace”, mits u voldoet aan de volgende voorwaarden:

U koopt de woning op persoonlijke titel, niet via een vennootschap.
Meer dan 50% van de woning is voor persoonlijk gebruik.
U bent gedomicilieerd op het adres zodra de woning bewoonbaar is.
De nieuwbouw is uw enige woning.
Deze voorwaarden dient u gedurende vijf jaar na aankoop te handhaven.

Residentie “Ace” biedt een unieke kans op een luxueuze en comfortabele woonervaring in een prachtige kustplaats. Mis deze gelegenheid niet en investeer in uw droomwoning in Wenduine!

Extra info: https://sites.google.com/view/residentie-ace/home?authuser=2

Ontdek units

Projectverantwoordelijken

Laïni De Ly

Xelle

Xelle Schillewaert

Units

Aantal slaapkamers
/
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen