Dit pand werd 24 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Te Torhout bouwt Residentie Vastgoed, weldra deze nieuwe villa gelegen langs de Aartrijkestraat 114. De Aartrijkestraat is de verbindingsweg tussen Aartrijke en Torhout. Hierdoor hebt u een formidabele verbinding richting het bruisende stadscentrum van Torhout alsook richting Aartrijke die in goeie verbinding staat met het Venetië van het noorden Brugge. de villa wordt gebouwd op een perceel van 750 m², hierdoor hebt u naast de villa ook nog een mooie ruime tuin waar het heerlijk vertoeven is in een oase van rust omring door het weelderige groen.

Torhout vandaag meer en meer gekend als een bruisende en levende stad waar het aangenaam vertoeven is. Torhout combineert namelijk het bruisende stadsleven met het rustige karakter van het leven in een groene omgeving, hiervan zijn de mooie bossen zoals Groenhove bos en de kasteendomeinen van Wijnendale en d’Aertrycke stille getuigen van.

Torhout biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig stadscentrum aan met tal van winkels, restaurants en menigte andere ontspanningsmogelijkheden Dit levendig stadcentrum bevindt zich op slechts 1 kilometer van de site.

De villa wordt gekenmerkt door zijn modern uiterlijk en hoogwaardige/ energiezuinige afwerking. Deze villa bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet en aansluitend een bureauruimte of 4de slaapkamer, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een was -en bergruimte. Op de eerste verdieping vinden we de ruime nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer die plaats biedt voor zowel een bad als douche en nog twee extra bergruimtes. Overigens beschikt de woning over een mooie tuin en geïntegreerde carport. Deze villa worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, waarin u als koper volledige inspraak in de afwerking hebt (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref.

Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor!
Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
Villa Woning TOAA114 173 m² Ja 4 544.392 € Bekijk details

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen