Dit pand werd 3 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Residentie Vastgoed bouwt in Ruddervoorde een prachtige villa met landelijk vergezicht. Ruddervoorde is een deelgemeente van Oostkamp, kenmerkend voor Ruddervoorde is zijn bosrijk gebied met zijn prachtige kastelen en bijhorende parken. In Ruddervoorde is het aangenaam vertoeven, niet voor niets lieten vele edelen hier hun kastelen bouwen. Het project zelf is gelegen langs de Vrijgeweidestraat 83 op 700 meter van het centrum van de parochie Baliebrugge. Op wandelafstand vinden we een bakker, school, apotheker, schoonheidssalon, bushalte etc.
De villa is tevens vlot bereikbaar via de snelweg (E403) en tal van andere invalswegen omwille van zijn centrale ligging tussen Oostkamp, Zedelgem en Torhout.

De villa heeft een grondoppervlakte van 800 m² en wordt voorzien van een ruime leefruimte met open-keuken, 3 slaapkamers en een inpandige garage. Bovendien bevat deze woningen een zuidwestelijk gerichte tuin. Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor !

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
Open bebouwing Woning 228 m² Ja 3 480.824 € Bekijk details

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen