Dit pand werd 14 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

In de Pastoriestraat te Roksem een deelgemeente van de stad Oudenburg vinden we dit project bestaande uit 2 halfopen bebouwingen in rustieke stijl. De straat kenmerkt zich door haar residentieel karakter en haar centrale ligging ten opzichte van haar grote broer Oudenburg. De woningen liggen op een boogscheut van de Brugsesteenweg, de verbindingsweg tussen Jabbeke en Westkerke. Vanuit Westkerke kunt u zowel richting Gistel, Eernegem als Oudenburg verder rijden. De site is tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer daar er een bushalte op zo’n 100 meter is.

Deze woningen bestaan telkens op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken en een aansluitende was -en bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden er zich nog 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer en een nachthal met apart toilet. Tevens zolder aanwezig. Overigens beschikken alle woningen over een ruime tuin.

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
Halfopen bebouwing Woning OU24219 lot 1 155 m² Ja 3 345.500 € Bekijk details
Halfopen bebouwing Woning OU24218 lot 2 155 m² Ja 3 Verkocht

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen