Dit pand werd 11 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Wonen op een centrale ligging nabij natuurdomein de Hoge Dijken. Genieten van een ruime privé tuin die een oase van rust ademt, doch gelegen in een bruisende levende omgeving. Wij bouwen alles in 1 project. Gelegen langs de Brugsesteenweg 265 Roksem op een perceel van 1.214 m² bouwt Residentie Vastgoed een exclusieve nieuwbouwvilla. De villa wordt gekenmerkt door zijn moderne uiterlijk en tijdloze vormgeving.

De villa bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een ruime inkomhal met apart toilet en was -en bergruimte, een lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken met aparte keukenberging. Door de grote raampartijen wordt de tuin volledig in de leefruimtes opgenomen. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een nachthal met apart toilet en bergruimte en een ruime badkamer die plaats biedt voor zowel een bad als douche.

De villa zelf is gelegen langs de Brugsesteenweg te Oudenburg, de verbindingsweg tussen Westkerke (Oudenburg) en Jabbeke. Vanuit Westkerke kunt u alle richtingen (Gistel, Eernegem, Oudenburg, …) uit. Nabij de villa vinden we natuurdomein de Hoge Dijken, alsook enkele speciaalzaken, supermarkten, …
Op 600 meter van de villa vinden we een bushalte, waardoor deze tevens via het openbaar vervoer vlot te bereiken is alsook vinden we op zo’n anderhalve kilometer zowel basisschool De Tandem te Roksem als vrije basisschool De Loopbrug te Zerkegem.

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
villa Woning OU24180 194 m² Ja 3 514.500 € Bekijk details

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen