Over dit project

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 woningen met zuidelijk gerichte tuin nabij het centrum van Aartrijke. Aartrijke is een deelgemeente van Zedelgem waar het aangenaam vertoeven is. De woningen zelf zijn gelegen aan de Eernegemsestraat, de verbindingsweg tussen Aartrijke en de Torhoutsesteenweg. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in 25 minuten in het centrum van Oostende en in 30 minuten staat u op de markt van Brugge.

Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is.

De woningen bestaan uit een open grondplan waarbij living en keuken in elkaar vloeien. Verder bestaan de woningen uit een was- en Bergruimte, 3 of 4 slaapkamers en een badkamer. Er is een mooie tuin en garagebox voorzien bij de woning. Er is tevens de mogelijkheid om een extra 2de garage bij te kopen.

Deze woningen moeten nog gebouwd worden dus u bent nog vrij om alle afwerkingsmaterialen te kiezen. Verder worden deze woningen afgewerkt naar een E-peil: 20, waardoor u 5 jaar vrijgesteld bent van het betalen van de onroerende voorheffing.

Beide woningen vallen onder het verlaagd btw tarief van 6% (onder voorwaarden)

Wenst u meer info over dit pand of onze werkwijze, aarzel niet om ons te contacteren. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak.

Ontdek units

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Aantal slaapkamers
/
Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
gesloten bebouwing Woning 14897 lot 1 167 m² 221 m² 4 Verkocht
gesloten bebouwing Woning 14898 lot 2 166 m² 252 m² 3 Verkocht

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen