Over dit pand

Ontdek jouw toekomstige thuis in het bruisende centrum van Torhout!

Op zoek naar een woning die je volledig naar eigen wens kunt renoveren? Dan is deze parel met een grote tuin en 4 slaapkamers in het hart van Torhout dé kans die je niet wilt missen!

Een groene oase midden in de stad

Deze woning biedt een zeldzame combinatie van rust en stadsleven. Geniet van een ruime grondoppervlakte van 640 m2 waar je kunt ontspannen, tuinieren en samen zijn met vrienden en familie. Denk aan gezellige zomerbarbecues, groene speelplekken voor kinderen en zonnige middagen onder de schaduw van majestueuze bomen. In het hart van de stad je eigen groene oase creëren, dat is pas bijzonder!

Jouw renovatie-avontuur begint hier

Deze woning ademt karakter en heeft enorm veel potentieel. Renoveer de ruime leefruimtes tot een moderne, open woonplek waar gezelligheid centraal staat. De grote ramen bieden een overvloed aan natuurlijk licht en geven je de kans om binnen en buiten naadloos met elkaar te verbinden. Met jouw creatieve visie en ons ervaren team kun je deze woning omtoveren tot een uniek thuis waar je trots op zult zijn.

Slaapvertrekken voor het hele gezin

Met 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke kamer is een blanco canvas waar je de meest comfortabele en persoonlijke slaapvertrekken kunt creëren. Van een rustgevende master bedroom tot gezellige kinderkamers, hier krijgt iedereen zijn eigen stukje paradijs.

Noteer de kijkdag: zaterdag 19 augustus 2023

Markeer je agenda, want op zaterdag 19 augustus 2023 staan we klaar om je rond te leiden in deze veelbelovende woning. Van 10 uur tot 12 uur ben je van harte welkom om de ruimtes te verkennen en de mogelijkheden te ontdekken. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis in levende lijve te ervaren!

Maak nu een afspraak op www.residentievastgoed.be

Ben je enthousiast geworden? Maak dan vandaag nog een afspraak via onze website www.residentievastgoed.be. Ons team staat klaar om je alle nodige informatie te verstrekken en je te begeleiden in dit spannende avontuur naar jouw ideale woonplek.

Wacht niet langer, dit is de kans waar je op hebt gewacht! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de kijkdag en je te helpen bij het realiseren van jouw woondromen in Torhout!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Algemene info

Adres:Kasteelstraat 10
Torhout
Referentie:TO21665
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:640 m²
Perceelbreedte:10 m
Perceeldiepte:80 m
Bewoonbare opp.:144 m²
Type constructie:Hout
Bouwjaar:1931
Gevelbreedte:10 m
Bouwlagen:2
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:18 m², Woonkamer
Keuken:8 m², Gesloten keuken, Ingericht zonder toestellen
Tuin:550 m²
Tuin breedte:72 m
Tuin diepte:8,4 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Snelweg:Ja - op 4000 m tot 5000 m
NS station:Ja - op minder dan 500 m
NS-voorhalte:Ja - op minder dan 500 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Gevel:Baksteen
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
772 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 302
Kadastrale Oppervlakte:640 m²
EPC Index:772,00KWh/m²/jaarF
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Gelijkaardige panden