Over dit pand

Welkom in Ruddervoorde, een pittoresk dorpje dat deel uitmaakt van het prachtige Oostkamp, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het historische Brugge. Hier vindt u de perfecte gezinswoning die u altijd al heeft gezocht: een charmante alleenstaande woning met 3 slaapkamers, omgeven door groen en voorzien van alle comfort die u nodig heeft.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar de gezellige living, waar u kunt genieten van knusse avonden bij de open haard. De volledig ingerichte keuken is een droom voor elke keukenprins(es), met moderne apparatuur en voldoende ruimte om culinaire meesterwerken te creëren. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin.

Deze woning biedt u ook volop ruimte voor het hele gezin. Met 3 ruime slaapkamers, is er genoeg plek voor iedereen om te ontspannen en te genieten van hun eigen privacy. De badkamer is voorzien van een ligbad en een aparte douche, perfect voor ontspannende momenten na een drukke dag.

Een extra troef van deze woning is de garage en oprit, waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft voor uw auto's en extra opbergruimte voor uw spullen. De goed onderhouden tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen of om een gezellige barbecue te organiseren.

De ligging van deze woning is absoluut ideaal. Met Ruddervoorde als uw thuisbasis, kunt u genieten van de rust en de charme van het dorpsleven, terwijl u toch slechts op een steenworp afstand bent van de bruisende stad Brugge. Met de auto bent u in slechts 10 minuten in het historische stadscentrum, waar u kunt genieten van de prachtige architectuur, cultuur en gastronomie die Brugge te bieden heeft.

Kortom, deze alleenstaande woning in Ruddervoorde is de perfecte gezinswoning die u zoekt. Met zijn 3 slaapkamers, inkomhal, ingerichte keuken, living, garage, tuin en oprit heeft het alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gezellig thuis. Mis deze kans niet om te genieten van het beste van zowel dorps- als stadsleven. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om deze prachtige woning te bezichtigen!

Lijkt deze woning iets voor jou? Contacteer ons dan via residentievastgoed.be om jouw bezoek vast te leggen voor deze woning.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Algemene info

Adres:Veldegemsestraat 39
Ruddervoorde
Referentie:TO22498
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:600 m²
Perceelbreedte:26 m
Perceeldiepte:20,8 m
Bewoonbare opp.:151 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1955
Renovatiejaar:2018
Gevelbreedte:26 m
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:3 (15 m², 13 m², 8 m²)
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:19 m²
Keuken:20 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage:1
Garage Oppervlakte:27 m²
Parking:3

Comfort

Snelweg:Ja
Bushalte:Ja
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:PVC
Dak:Zadeldak
Dakbedekking:Dakpannen
Gevel:Baksteen
Beglazing:Dubbel
Elektriciteit:dubbelvoudig tarief
Verwarming:Pelletkachel
Rolluiken:Ja - elektrisch/manueel
Zonnepanelen:Ja - 18
480 Kwh/m²
F
E
D
C
B
A
A+

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:600 m²
EPC Certificaat Nr.:20220524-0002609798-RES-1
EPC Index:480,00KWh/m²/jaarE
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
EPC Opmaakdatum:24/05/2022
EPC Geldig tot:24/05/2032
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Gelijkaardige panden