Dit pand werd 1 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit pand

Kwalitatief woonproject te Leke, Diksmuide! Deze vijf energiezuinige woningen - respectievelijk 2 en 3 aan elkaar gebouwde woningen (170 - 190 m2 bewoonbare oppervlakte) met carports die toegang bieden tot de tuin - belichamen de symbiose van tijdloze elegantie, een verregaande energie-efficiëntie en een moderne levensstijl.

De woningen werden ontworpen met aandacht voor zowel het energetische als het esthetische aspect. Zo kom je met 22 cm-dikke minerale wol als dakisolatie, 12 cm gevelisolatie en vloerverwarming in een bijna-energieneutrale (BEN) woning terecht, waar je niet enkel van ruime percelen en prachtige vergezichten kan genieten, maar ook van beperkte energiekosten.

Ervaar de warme uitstraling die wordt bekomen door het contrast van rode en witte gevelstenen, aangevuld met een hoogwaardige houten gevelbekleding en zwarte dakpannen. Stap vervolgens binnen en ontdek de doordachte indeling met aangename leefruimtes, grote raampartijen met flink wat lichtinval, een keuken met kookeiland en een handige bergruimte. Op de eerste verdieping wachten drie slaapkamers, een toilet, een badkamer met ligbad en optioneel een inloopdouche op je. En als kers op de taart is er ook een vaste trap naar de zolder voorzien, een ruimte die je als blanco canvas naar wens kan inrichten als woon- of werkruimte.

Ideaal gelegen tussen Diksmuide, de Kust (Middelkerke, Oostende) en Koekelare, biedt de locatie in Leke niet alleen de rust van het binnenland en de mogelijkheid van een ontspannend dagje aan zee, maar ook de bereikbaarheid via de nabijheid van de E40 op minder dan 5 km. Gezien iedere woning bovendien over 2 parkeerplaatsen beschikt, is er steevast voldoende plaats om te parkeren. Met percelen die variëren van 490 tot 600 m2, heb je in ieder geval alvast buitenruimte te over!

6% btw mogelijk

Jouw adviseur

Dries Six

Algemene info

Adres:Lappersfortstraat 5-Lot/4
Diksmuide
Referentie:NI25189
Vraagprijs:€ 390.000
Type:Woning

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Gelijkaardige panden