059 250 590
info@residentievastgoed.be
Residentie Vastgoed wenst u een goede morgen

Omschrijving

Langs de Nieuwpoortse Steenweg in Gistel, een rustig gelegen mooie woonlocatie, realiseert Residentie Vastgoed een nieuwbouwproject met 5 nieuwe woningen. Deze woningen worden gebouwd in een verfijnde hedendaagse architectuur en sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens uw smaak en wensen. We voorzien halfopen en gesloten bebouwingen met drie slaapkamers en een zuid gerichte tuin. De binnenafwerking is volledig gepersonaliseerd en onder begeleiding van ons nieuwbouwteam. Al onze woningen worden bijzonder energiezuinig afgewerkt en staan garant voor een hoog wooncomfort. Uw woning wordt uitgerust met zonnepanelen, een regenwaterput en een ventilatiesysteem. E-peil: 35

Voor dit ontwerp is een omgevingsaanvraag ingediend bij de stad Gistel en is onder voorbehoud in afwachting van het verlenen van een stedenbouwkundige vergunning. Verkopen kunnen nog niet worden gerealiseerd, een reservatie maken van woningen en garages is mogelijk, dit in afwachting van een goedgekeurde omgevingsvergunning die niet meer vatbaar is voor enig bouwberoep.

Algemeen

Adres:Gistel
Referentie:13098
Vraagprijs:€ 287.486
Type:Woning
Perceeloppervlakte:320 m²
Bewoonbare opp.:164 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021
Gevelbreedte:9 m

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Terug naar aanbod

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: