059 250 590
info@residentievastgoed.be
Residentie Vastgoed wenst u een goede morgen

Omschrijving

Deze woning met 3 slaapkamers op open ligging aan de Sint-Jozefkerk te Bredene biedt vele mogelijkheden. De woning omvat een inkomhal met toegang tot de keuken en de leefruimte. Deze leefruimte wordt met een glazen deur gescheiden van de eetplaats. Door deze deur, bestaande uit drie luiken, te verwijderen wordt deze leefruimte meteen uitgebreid. Dankzij de grote ramen is er veel lichtinval. De keuken is afzonderlijk en grenst aan de eetplaats. De tuin bestaat uit een betegeld terras met achteraan een werk/tuinhuis.

Boven zijn er drie slaapkamers waarvan twee zeer ruime (+- 16 m² en 18 m²) en de derde die dienst kan doen als badkamer (is boven de keuken gesitueerd, ideaal voor de leidingen). Er is een vaste trap aanwezig die toegang geeft tot de zolder waar het mogelijk is een zeer grote kamer te creëren. De woning bestaat uit een betonstructuur, zelf op de zolder. Aan het dak zijn geen werken noodzakelijk, dit beschikt reeds over een onderdak.

EPC: 516 kWh/m² - UC: 2005236
Sted. inl.: Vg Wg Gdv Gvkr Gvv (Ref: 7306)

Algemeen

Referentie:7306
Status:Verkocht
Type:Woning
Bouwjaar:1960
Nabijheid:Winkel, School, Snelweg, Bushalte

Indeling

Perceeloppervlakte:118 m²
Bebouwde opp.:55 m²
Bewoonbare opp.:180 m²
Slaapkamers:3
Woonkamer:30 m²
Bouwlagen:2
Tuin:50 m²
Oriëntatie:Zuid-Oost
Isolatie:Geen isolatie

Technisch

EPC:
EPC Certificaat Nr.:2005236
Terug naar aanbod

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: