059 250 590
info@residentievastgoed.be
Residentie Vastgoed wenst u een goede avond

Omschrijving

OPENWERFDAG zaterdag 9/03 tussen 10 u - 17 - Ettelgemsestraat 137 - OUDENBURG - LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!! Residentie 'De Vrijboom' is een uniek woonproject net buiten de dorpskern van Oudenburg waar het aangenaam vertoeven is in een groene omgeving! De tijdloze architectuur en de royale terrassen of aangelegde privétuintjes verzekeren u van een optimaal wooncomfort. Residentie 'De Vrijboom' omvat 26 kwaliteitsvolle appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers, mooie zonegerichte terrassen of privétuin op het gelijkvloers. In de kelder bevinden zich heel praktische privé-bergingen en er zijn tevens 14 garages beschikbaar met groendak en 12 privé-autostaanplaatsen. Wat wenst een mens nog meer!

Het appartement 2.3 bevindt zich op de tweede verdieping en omvat een inkom met vestiaireruimte, een leefruimte met ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en berging. Het appartement heeft een zuidelijk georiënteerd terras van 15,33 m². Prijs autostandplaats: 10.000 € excl BTW
Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg. Het volledige project valt onder de regelgeving van E-peil 50.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag.
(ref. 8682)

Algemeen

Referentie:8682
Status:Te koop
Prijs:€ 216 500
Type:Appartement
Nabijheid:Winkel, School, Snelweg, Bushalte

Indeling

Bewoonbare opp.:87 m²
Slaapkamers:2
Woonkamer:28 m²
Terug naar aanbod

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: