059 250 590
info@residentievastgoed.be
Residentie Vastgoed wenst u een goede avond

Omschrijving

Handelseigendom (momenteel ingericht als appartement) gelegen op schitterende locatie te Oostende centrum. Deze eigendom is perfect centraal gelegen, vlak aan de zeedijk en naast het Casino van het bruisende en toeristische Oostende. Ze is onlangs volledig gerenoveerd en meteen instapklaar voor de toekomstige koper. Indien gewenst kan mogelijks een vervroegde sleuteloverdracht worden bekomen zodat u meteen van start kan gaan.
Schitterende locatie voor verhuur/vakantieverhuur!

Het pand leent zich tevens ideaal tot restaurant, lunch-bar, frituur ... en is bovendien uitbreidbaar met een buitenterras met volle zon over de middag, of tot broodjes/ijsjeszaak met verkoop via het grote, elektrisch bedienbare raam vooraan. Maar eigenlijk liggen (zo goed als) alle handelsmogelijkheden open, op de Oosthelling zijn bijvoorbeeld ook heel wat design winkeltjes te vinden!

Bovendien is het pand momenteel ingericht als vakantie-appartement, voorzien van douche, lavabo, wasmachine en afgewerkte slaapkamer. Ideaal voor starters dus! Meer info op kantoor! Ref. 8003 (Vg,Wg, Gdv, Gvkr, Gvv)

Algemeen

Referentie:8003
Status:Te koop
Prijs:€ 169 000
Type:Appartement
Bouwjaar:1954
Nabijheid:Winkel, School

Indeling

Bewoonbare opp.:66 m²
Terug naar aanbod

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: