059 250 590
info@residentievastgoed.be
Residentie Vastgoed wenst u een goede avond

Historiek

Residentie Vastgoed kan al terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring binnen de vastgoedsector.

Wat kleinschalig begon onder leiding van zaakvoerder Anthony Dumarey, resulteert ondertussen in een middelgrote onderneming waar een persoonlijke aanpak centraal staat. De hoofdnoemer “verkoop van onroerend goed” blijft, maar wordt aangevuld met renovatie- en nieuwbouwprojecten. Residentie Vastgoed werd opgericht in maart 1997 door zaakvoerder Anthony Dumarey. Voorheen was Anthony Dumarey werkzaam bij 2 bouwfirma's waar hij de functie van commercieel afgevaardigde waarnam. Door deze jarenlange ervaring bouwde hij een ruime diversificatie binnen de bouw- en immobiliënsector op. Dit is uitgegroeid tot het zelf beheren en verhandelen van onroerende goederen.
 
Ons aanbod omvat een brede waaier van zowel bouwgronden, als rijwoningen, villa’s, appartementen evenals nieuw te bouwen woningen. Zelfs de verbouwing van uw bestaande woning ligt in onze mogelijkheden. Wij verzorgen onze publiciteit via advertenties, affiches, mailings, folders en via internet.

Wij staan dan ook gekenmerkt voor vertrouwen, kwaliteit en service.

Residentie Vastgoed bevestigde zijn pioniersrol door de jaren heen en groeide uit tot een gevestigde waarde in de regio. De vervijfvoudiging van de verkoop sinds 1999 is hiervan de duidelijke bevestiging. Wij sloten 2017 af met 383 verkochte woningen. Dit succesverhaal laat ons ambitieus naar de toekomst toekijken.

Verkopen 2019

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: