Dit pand werd 156 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

In de Zandvoordsestraat nabij het centrum van Oudenburg bevindt bouwt Residentie weldra een nieuwe verkaveling. Deze verkaveling bestaat uit 2 open bebouwingen en 14 ruime halfopen bebouwingen.

Oudenburg is een stad die de voordelen van een plattelandsgemeente en een centrumstad op een harmonieuze manier combineert. Zo heeft Oudenburg tal van restaurantjes, supermarkten, bakkers, beenhouwers, detailzaken, … en dit allemaal op nog geen kilometer van de woningen. Daarnaast is het tevens rustig vertoeven in Oudenburg met zijn lang uitgestrekte velden en prachtige natuurdomeinen. Één van de grootste troeven van stad Oudenburg is zijn ligging, dit was ook de Romeinen niet ontgaan, wiens nederzettingen in Oudenburg gesitueerd waren. Oudenburg gelegen in de driehoek Oostende, Jabbeke, Gistel. Gelegen aan tal van invalswegen en de autosnelwegen richting kust en binnenland.

Welke woning je ook kiest, je bent verzekerd van een duurzaam gebouwde, energiezuinige woning met alle ruimte en wooncomfort. Deze hedendaagse woningen worden gebouwd volgens het principe waarbij u als klant nog volledige inspraak in de afwerking hebt! Met grondoppervlaktes vanaf 302m² tot 398m² bieden de percelen tevens een mooie tuin aan. Deze woningen beschikken steeds op de gelijkvloerse verdieping over een inkom met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en/of een was- en bergruimte en/of garage. Op de bovenverdieping bevinden er zich 3 of 4 slaapkamers, een badkamer en een nachthal met apart toilet en extra bergruimte.

Voor meer informatie maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Of kom vrijblijvend langs op ons kantoor te Oudenburg.

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Aantal slaapkamers
/
Opties

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen