Dit pand werd 22 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

In het hartje van Oudenburg op de hoek van de Zandvoordsestraat met de Vissserstraat vinden we deze kleinschalige nieuwe residentie terug bestaande uit 6 ruime appartementen. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 102,82 m² tot 116,58 m² en bestaan telkens uit een inkomhal, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een mooi terras. Daarnaast is er nog de nachthal met toegang tot 1 of 2 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en een berging. Deze appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, waarin u als koper volledige inspraak in de afwerking hebt. Overigens wordt ieder appartement individueel verwarmd via een warmtepomp, waarvan de unit zich in de berging van het appartement bevind.

Binnen de residentie is het eveneens mogelijk tot het aankopen van een garagebox of autostaanplaats. Overigens is er een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig.

Oudenburg is een stad die de voordelen van een plattelandsgemeente en een centrumstad op een harmonieuze manier combineert. Zo heeft Oudenburg tal van restaurantjes, supermarkten, bakkers, beenhouwers, detailzaken, … en dit allemaal op nog geen kilometer van de appartementen. Daarnaast is het tevens rustig vertoeven in Oudenburg met zijn lang uitgestrekte velden en prachtige natuurdomeinen. Één van de grootste troeven van stad Oudenburg is zijn ligging, dit was ook de Romeinen niet ontgaan, wiens nederzettingen in Oudenburg gesitueerd waren. Oudenburg gelegen in de driehoek Oostende, Jabbeke, Gistel. Gelegen aan tal van invalswegen en de autosnelwegen richting kust en binnenland.

Vraag gerust naar ons lastenboek en plannen op kantoor!
Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Dit ontwerp is in omgevingsaanvraag ingediend bij de stad Oudenburg en is onder voorbehoud in afwachting van het verlenen van een omgevingsvergunning.
Verkopen kunnen nog niet worden gerealiseerd, een reservatie maken is mogelijk, dit in afwachting van een goedgekeurde omgevingsvergunning die niet meer vatbaar is voor enig bouwberoep.

Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Op verdieping
/

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen