Dit pand werd 159 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Weldra bouwt Residentie Vastgoed deze moderne alleenstaande villa in Oudenburg (Westkerke). Uw woning wordt volledig op maat afgewerkt en dit met hoogstaande materialen. Verder bestaat deze woning op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een uiterst ruime leefruimte met open keuken, verschillende was-, en bergplaatsen en een inpandige garage. Op de eerste verdieping kunt u de 3 slaapkamers terugvinden waarvan twee met aansluitende dressing. Daarnaast is er nog een mooie uitgeruste badkamer, een apart toilet en een extra bergruimte.

Deze woning is gelegen langs de Oude Brugseweg dichtbij de dorpskern van Westkerke, een deelgemeente van de stad Oudenburg. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in de dorpskern van Westkerke (op ca. 400m)of iets verderop in het stadscentrum van Oudenburg (op ca. 2km): winkels (grootwarenhuis, bakker, slager, …), dienstverlening (bank, apotheek, dokter, bibliotheek, …), onderwijs (kinderopvang, kleuterschool, lager onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sporthal, domein “de kluiten”, …).Er is een bushalte ‘Westkerke Kerk‘ op ca. 300m langs de Westkerksestraat.

Voor meer informatie maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tot binnenkort?

Ontdek units

Contacteer ons

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
vrijstaande woning Woning 233 m² Ja 3 459.391 € Bekijk details

Contacteer ons

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen