Dit pand werd 98 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Langs de Zandvoordedorpsstraat ter hoogte van het centrum van Zandvoorde deelgemeente van Oostende bouwt Residentie Vastgoed weldra 2 triplexappartementen met een bewoonbare oppervlakte van 184,30 m². De term triplexappartement slaat op het aantal verdiepingen die het appartement bevat. Deze appartementen bestaan telkens uit 3 woonverdiepingen en 1 private zolderverdieping. Dit project is gelegen in het centrum van Zandvoorde. Zandvoorde wordt gekenmerkt door zijn bruisende doch landelijke omgeving op een boogscheut van zijn grote broer de Stad aan Zee Oostende. De site ligt vlakbij de op -en afrit a5 Zandvoorde van de snelweg A10. Hierdoor is de site vlot bereikbaar vanuit Oostende (8 minuten) en Brugge (20 minuten). Het stadcentrum van Oudenburg ligt tevens op een boogscheut van de site doormiddel van de verbinding via de Zandvoordsestraat. De voornaamste voorzieningen bevinden zich op wandelafstand van de appartementen (supermarkt, apotheker, bakker, school, …). Tevens is de site vlot bereikbaar via het openbaar vervoer (lijnen 21, 22, 23, 54, 82).

De private gedeeltes van de appartementen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke inkomhal. De appartementen zelf beschikken op de gelijkvloerse verdieping over een private inkom met apart toilet, een aparte bergruimte/ fietsenstalling met aansluiting tot de straat en een ruimte lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken. Op de eerste verdieping bevinden er zich een ruime slaapkamer met dressing, een badkamer, een apart toilet, een extra bergruimte en een bureauruimte met open vide richting de woonkamer. Op de tweede verdieping bevinden er zich nog 2 slaapkamers en een extra bergruimte. Overigens beschikt elk appartement over een zuid gerichte private tuin (9m x 5m).

Kom ik in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) op de constructie van deze nieuwbouw?

De voorwaarden zijn de volgende:

- de afbraak gaat gepaard met de wederopbouw en ze vormen samen één handeling
- het gebouw wordt na de uitvoering van de werken uitsluitend of hoofdzakelijk gebruikt als privéwoning
- de privéwoning is gelegen in een van de 32 bedoelde steden

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen