Dit pand werd 19 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Te Oostende in de schaduw van de Spuikom en de Hendrik Baelskaai vinden we langs de Stroombanklaan ter hoogte van nummer 24 een nieuw op zich staand project van Residentie Vastgoed. Deze nog te bouwen gesloten bebouwing ligt op een perceel van 241 m² en wordt gekenmerkt door zijn moderne look en zijn zuidwestelijk georiënteerde tuin. De voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, supermarkt, basisschool, …) bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de woning. De woning situeert zich Op de grens van “De stad aan Zee” Oostende en Bredene. De woning zelf is vlot bereikbaar via de Dokter Eduard Moreauxlaan, de verbindingsweg tussen Oostende en Bredene, van waaruit u de snelweg richting binnenland kunt nemen. Het stadscentrum van Oostende ligt op wandel/ fietsafstand van de woning via de overzetboot “Oosteroever – Visserskaai” op zo’n anderhalve kilometer van de woning. Tevens is de site vlot bereikbaar via het openbaar vervoer via buslijn 2 met halte op zo’n 50 meter van de woning.

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van zo’n 166,60 m². De woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet en trap richting de eerste verdieping, een lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden er zich nog 3 slaapkamers, waarvan 1 met aparte bergruimte, een badkamer en een nachthal met apart toilet. Tevens zolder en mooie zuidwestelijk georiënteerde tuin aanwezig!
(Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
woning Woning 167 m² Ja 3 374.200 € Bekijk details

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen