Dit pand werd 14 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

In de Goddelievestad Gistel bouwt Residentie Vastgoed weldra deze exclusieve villa op een perceel van 540 m². De villa is gelegen in de Elzenlaan, een residentiële wijk nabij het stadscentrum van Gistel. Gistel is een bruisende en levendige stad in West-Vlaanderen en heeft een uitgebreid handelscentrum met tal van supermarkten, bakkers, beenhouwers, restaurants, boetieks, tuincentra, etc. De site zelf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, daar we er op zo’n 450 meter een bushalte vinden. De ontsluiting naar de kust of het binnenland is ook gewaarborgd via tal van invalswegen alsook de nabijheid van de oprit van de autosnelweg (E40) op zo’n 2,5 kilometer.

De villa wordt gekenmerkt door zijn modern uiterlijk en hoogwaardige afwerking. Deze villa bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken, een was -en bergruimte en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we de ruime nachthal met apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een badkamer die plaats biedt voor zowel een bad als douche, een technische ruimte en nog twee extra bergruimtes. Overigens beschikt de woning over een mooie tuin. (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) ~ E-peil: max E30 ~ Ref.

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
villa Woning OUELMLOT1 235 m² Ja 3 587.961 € Bekijk details

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen