Dit pand werd 25 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Doe een wandeling langs de vestingen in het historisch stadscentrum Brugge waar je in aanraking komt met ons charmante woonerf bestaande uit 8 exclusieve nieuwbouwwoningen.
De unieke woonsite wordt gekenmerkt door luxe en comfort. De woningen hebben een functionele indeling en bestaan elk uit een ruime leefruimte met hyper geïnstalleerde leefkeuken, berging, eetplaats en salon uitkijkend op de tuin.
Het eerste verdiep geeft ons een nachthal, 3 of 2 volwaardige slaapkamers, ingerichte badkamer met inloopdouche, badkamermeubel voorzien van twee wastafels en een vaste trap naar het tweede verdiep.

De tweede verdieping biedt een derde/ vierde slaapkamer of een extra ruimte om uw hobby of bureauruimte in te verwezenlijken.
Per woning heeft men een private parkeerplaats. Uw fiets kan geïnstalleerd worden in de gemeenschappelijke fietsbergingen die voorzien zijn op de site. Duurzaamheid en comfortabel wonen staat troef met voorziene warmtepomp, vloerverwarming en ventilatiesysteem D.

Via het gemeenschappelijk pad in het groen voorziene woonerf komt u onmiddellijk en rechtstreeks uit op de vestingen waar u kunt genieten van de rust en de geschiedenis van de stad rondom u.

Wenst u een vrijblijvende afspraak? neem dan contact op met onze verkoopsverantwoordelijke via het nummer 0479 510 510.

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Units

Aantal slaapkamers
/

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen