Dit pand werd 9 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Langs de Westkerkestraat te Eernegem op een boogscheut van het centrum van Eernegem bouwt Residentie Vastgoed een nieuwbouwproject genaamd 't Gebuurtenhof bestaande uit 7 woningen in 2 diverse bouwstijlen. Er worden 4 halfopen en 3 gesloten bebouwingen opgetrokken. Dit project is gelegen langs de Westkerkestraat ter hoogte van nummer 150. De Westkerkestraat is een gewestweg (N368: verbinding tussen Eernegem centrum en Westkerke) en tevens één van de hoofdstraten van Eernegem. De voornaamste voorzieningen zijn op wandel -en fietsafstand (bakker, beenhouwer, school, grootwarenhuis, apotheker, …). Tevens is de site met het openbaar vervoer vlot te bereiken via een busknooppunt (lijnen 21 & 52) op nog geen 150 meter van de woningen. Hierdoor hebt u een rechtstreekse verbinding met de centrumsteden Brugge en Oostende.

Deze woningen bestaan telkens op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een inpandige garage of carport. De woningen voorzien van een carport hebben daarnaast nog een extra was -en bergruimte alsook een bureauruimte. Op de bovenverdieping bevinden er zich steeds 3 of 4 slaapkamers en een ruime badkamer met al dan niet een apart toilet op de gang (anderzijds is er een toilet in de badkamer aanwezig). Overigens beschikken alle woningen over een mooie ruime tuin.

Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor

Kom ik in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) op de constructie van deze nieuwbouw? (enkel bij loten 3, 4 en 5)
De voorwaarden zijn de volgende:
• Je koopt de woning zelf aan, niet via een vennootschap
• Meer dan 50% van de woning is voor persoonlijk gebruik
• Je bent gedomicilieerd op het adres eenmaal de woning bewoonbaar is
• De nieuwbouw is ook uw enige woning (contacteer uw makelaar voor de uitzonderingen)
• Deze voorwaarden moet je gedurende 5 jaar aanhouden
• Het verlaagd tarief is geldig tot en met 31/12/2024

Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Aantal slaapkamers
/
Opties

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen