Dit pand werd 48 keer bekeken in de afgelopen 48h

Over dit project

Genieten van de rust vlakbij het centrum van Eernegem. Wil je graag een vrijstaande nieuwbouwwoning met een mooie tuin dan kunnen deze woningen zeker een treffer voor je worden. Residentie Vastgoed bouwt twee uiterst ruime alleenstaande woningen in Eernegem. Uw woning wordt gebouwd volgens de meest recente energienormen en u heeft volledige inspraak in de afwerking. Deze woningen liggen ongeveer zo'n 40 meter van de straat en zijn te bereiken via een private toegangsweg. Hierdoor ademen deze woningen een oase van rust.

Deze woningen bestaan telkens uit een inkom met apart toilet en bureauruimte, een ruime leefruimte met open keuken, een garage, een was -en bergruimte, drie of slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een badkamer en voldoende bergruimte. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen binnen een een wandelafstand van 1.000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 110m aan de inrit van het Sportplein nabij de splitsing van de Bruggestraat met de Achterstraat.
Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Residentie Vastgoed treedt niet op als bemiddelaar maar als verkoper van het onroerend goed.

Ontdek units

Projectverantwoordelijke

Jonas Schaep

Waarom bouwen met
Residentie Vastgoed?

Budget bewust bouwen

Focus op kwaliteit

Sterke eigen vakmensen

Persoonlijke aanpak

Alsof we een woning voor onszelf bouwen

Bouw je droomhuis in vertrouwen dankzij een secure en liefdevolle aanpak. Werfleider Gino en zijn team van 25 professionals maken er een erezaak van om van jouw woning een pareltje te maken. Vraag dat maar aan onze klanten.
Ontmoet ons bouwteam

Units

Aantal slaapkamers
/
Model Type Ref. Opp. Tuin Slpk. Prijs
Geen resultaten
Villa Woning OU24708 lot 1 238 m² Ja 4 540.000 € Bekijk details
Villa Woning OU24707 lot 2 217 m² Ja 3 Verkocht

Enkele bijlagen

Neem contact op met jouw adviseur

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen